Over ons

Missie en uitvoering

Klanten door excellent advies helpen hun wensen waar te maken is kort gezegd de missie. Dit heeft geleid tot de gedachte dat een klant het beste af is als hij kan kiezen tussen veel, zo niet alle aanbieders. Maar er moest nog iets gebeuren… In een sector waarbij die aanbieders de touwtjes in handen hadden (veel adviseurs gingen voor de hoogstbiedende maatschappijen, die betaalden voor het bij hen onderbrengen van de klant…), koos De Rue Financieel Maatwerk samen met een klein aantal andere advieskantoren in Nederland voor een totaal andere weg.

Het volledig provisie-loos adviseren en bemiddelen van zogenaamde “impactvolle producten” zoals hypotheken en oudedagsvoorzieningen. Die stap leidde ertoe dat de klant veel voordeliger uit was (jaren later, vanaf 2013, moest wetgeving de sector ertoe brengen dit voorbeeld te volgen) . Door rechtstreekse en indirecte aanstellingen bij praktisch alle marktpartijen werd daarnaast de keus enorm. Door deze twee stappen werd advisering echt onafhankelijk. Naast de lagere kosten voor de klant, ontstonden hierdoor ook meer mogelijkheden. Het ultieme doel werd bereikt: de slagingskans bij een aanvraag schoot naar nagenoeg 100%.

Een belangrijke factor bij het bovenstaande is het gekozen adviesniveau. De keus voor de combinatie van Hypothecaire Planning in combinatie met advisering inzake alle mogelijke risicoscenario’s en daarnaast Pensioenadvies heeft geleid tot optimale verdieping in de klant. Het gaat immers niet alleen om het “Nu”. Bijvoorbeeld een starter aan een financiering voor een woning helpen, zonder nadrukkelijk ook naar de toekomst en alle risico’s te kijken, kan behoorlijk vervelend uitpakken. Ons vak is op een duidelijk hoger niveau gekomen en we nemen dit uiterst serieus. Door hoogstaand advies en het unieke aantal aanstellingen zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

Maatschappijen positief

Hoewel De Rue Financieel Maatwerk steeds nadrukkelijk de kant van de klant blijft kiezen, zijn veel banken en verzekeraars positief over de werkwijze van het noordelijke advies- en bemiddelingskantoor. De Rue Financieel Maatwerk wordt door maatschappijen zeer serieus genomen als een aanvraag hen bereikt. Ook hierdoor ontzorgt De Rue Financieel Maatwerk haar vele klanten optimaal. Dit geldt ook voor de route naar de notaris, als een hypotheek bemiddeld wordt.

Team van 7 specialisten

De Rue Financieel Maatwerk beschikt over alle vergunningen voor advisering en bemiddeling van hypotheken, pensioenen, verzekeringen en kredieten. Wat een particulier of bedrijf op financieel gebied nodig heeft dus.

Dus of u nu een particulier in loondienst bent, of een bedrijf hebt. Of u een gezin heeft of vrijgezel bent, op van Beresteijnstraat 5 wordt u vakkundig en plezierig geholpen.

De aankoop en financiering van uw droomhuis, alle verzekeringen en eventuele kredieten die u nodig heeft, uw pensioen. Het zijn onderwerpen waarbij maatwerkadvies u verder brengt dan zomaar een financieel product aanvragen. De vele honderden producten van nog eens meer dan 50 aanbieders worden vergeleken. Vervolgens wordt alleen in een advies verwerkt wat de strenge toetsnormen glansrijk doorstaat.

Geen adviezen op basis van moment-opnames. Toekomstgericht adviseren is de stijl van dit bedrijf. Rekening houden met mogelijke wijzigingen in iemands situatie. De missie is klanttevredenheid nu èn in de toekomst.

Niet beperkt tot de producten van een paar banken of verzekeraars. Het gehele marktaanbod is beschikbaar. Dat hangt samen met de omvang van het bedrijf.

De kosten zijn marktconform. De klant krijgt dankzij de doordachte aanpak bovendien het beste advies en daardoor de laagste maandlasten.

Wij werken met 50+ verschillende aanbieders*

 • Logo Reaal Hypotheken
 • Tulp
 • Hypotheek Diensten
 • Logo Rabobank
 • Logos 500x150px10
 • Logo Abnamro
 • Logo Syntrus
 • Logo Ing
 • Logo Allianz
 • Logo Woonfonds
 • Logo Robuust
 • Logo Munt
 • Logo Aegon
 • Logo Nn 500x150
 • Logo Argenta
 • Logo Lloydsbank

Altijd de beste deal: Die heb je eerder gehoord. Daarom leggen we graag uit waarom advies van De Rue Financieel Maatwerk beter uitpakt. En wat je eraan hebt. Echte aandacht voor de klant maakt ons bedrijf uniek in de financiële sector. Kwaliteit en ervaring stellen ons in staat optimaal op je wensen in te spelen.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Telefoon 0598 630815


Van Beresteijnstraat 5
9641 AA Veendam

Postbus 88
9640 AB Veendam