Diensten

Hypotheek

Altijd het goedkoopst door de laagste maandlasten 

Het is een misverstand dat zelf een hypotheek regelen goedkoper is. Uit onderzoek blijkt namelijk juist dat een onafhankelijk hypotheekadviseur voordeliger is (bron en details op aanvraag beschikbaar).

Het onderzoek laat zien dat er zo’n € 800,- bespaard kan worden op advieskosten rechtstreeks bij een bank. Maar de keerzijde van de medaille is dat je dan gemiddeld € 15.000 duurder uit bent over de looptijd van de hypotheek. Dat is een flink bedrag! Sommigen pleiten voor een Doe-het-zelf-hypotheek. Je kunt je voorstellen dat de kosten daarvan nog meer kunnen tegenvallen, naast de bijbehorende teleurstellingen.

Wij kijken niet alleen naar de laagste rente. Door het advies te laten aansluiten op je wensen en mogelijkheden, verdienen we de kosten van onze dienstverlening ruimschoots voor je terug. Kort gezegd: je betaalt het minst als wij het voor je doen. En bij die ene aanbieder met de beste voorwaarden, kun je zelf meestal niet rechtstreeks terecht.

Hypotheek afsluiten

Maar hoe kies je uit het overweldigende hypotheekaanbod een hypotheek die bij je past? Laat dat aan ons over. De Rue Financieel Maatwerk combineert jarenlange ervaring met de persoonlijke benadering van een familiebedrijf. Bij ons kun je rekenen op:

 • Keus uit alle hypotheekverstrekkers
 • Deskundig hypotheekadvies
 • Persoonlijke begeleiding
 • Altijd een oplossing op maat

Een hypotheek aanvragen doe je niet elke dag. Voor ons is het dagelijkse kost. Maar bij elke aanvraag slepen we de beste hypotheek uit het vuur, zodat jij er jaren plezier van hebt. Wat kun je verwachten als je bij ons komt voor hypotheekadvies?

Het beste hypotheekadvies

Het aanbod aan hypotheekaanbieders is zo groot, dat de meeste mensen het overzicht kwijtraken. Er is zoveel keus! Welke hypotheekverstrekker is het best voor jou? Wat is het beste hypotheekadvies? We merken vaak dat mensen dan maar kiezen voor hun eigen bank, gewoon omdat ze daar een vertrouwd gevoel van krijgen. Maar gevoel kan misleidend zijn. Banken bieden namelijk vaak standaardoplossingen die niet genoeg afgestemd zijn op de individuele behoefte. Hoe helpen onze adviseurs je de beste hypotheek te vinden? Hierin bewijzen we echt onze meerwaarde!

Stap 1: Hypotheekwensen
De perfecte hypotheek is de hypotheek die helemaal bij je past. Daarom gaat onze hypotheekadviseur eerst met je in gesprek om vast te stellen wat voor jou belangrijk is en wat je hypotheekwensen zijn. [voorbeelden?] Wij hebben geen standaardformuliertje met daarop jouw hypotheekoplossing. Wij hebben er een sport van gemaakt om een hypotheek te vinden die helemaal aansluit bij jouw wensen. Hypotheekadvies op maat!

Stap 2: De beste hypotheek
Vervolgens gaan we voor je op zoek naar de beste hypotheek. Ons voorwerk is daarbij cruciaal. Op basis van jouw hypotheekwensen kunnen we het kaf van het koren scheiden in hypotheekland. We hebben direct toegang tot de rentes en voorwaarden van alle aanbieders, dus we kunnen de gegevens realtime aan je laten zien. Geen gedoe dus met lijstjes en achterhaalde gegevens. Je ziet in één oogopslag welke aanbieders het meest geschikt voor je zijn. Wij vinden altijd de beste deal voor je.

‘Wij vinden altijd de beste deal voor je’

Stap 3: De hypotheekaanvraag
Heb je een hypotheek gevonden die bij je past? Dan gaan we de hypotheekaanvraag doen. Omdat wij al het nodige voorwerk gedaan hebben, kun je er nagenoeg zeker van zijn dat je hypotheekaanvraag goedgekeurd zal worden. Als wij denken dat het mogelijk is, accepteren wij het simpelweg niet als de hypotheekverstrekker de aanvraag afwijst. Wij gaan door totdat de hypotheekaanvraag goedgekeurd is en jouw droomhuis werkelijkheid wordt.

Gediplomeerde hypotheekadviseurs

Bij De Rue Financieel Maatwerk krijg je altijd begeleiding van op het hoogste niveau gediplomeerde hypotheekadviseurs. Dat geeft je de garantie dat je professioneel advies krijgt. We zijn bovendien onafhankelijk. Dat betekent dat we niemand in de richting sturen van een bepaalde hypotheekverstrekker. Een hypotheek via ons is gewoon de beste hypotheek voor jou. Zo simpel is het. Veel makkelijker dan zelf een hypotheek aanvragen.

Over De Rue Financieel Maatwerk

De Rue Financieel Maatwerk is gevestigd in Veendam, maar is actief in heel Nederland. Wij geven hypotheekadvies, maar zijn daarnaast als  familiebedrijf gespecialiseerd in aankoopbegeleiding, schadeverzekeringen, pensioenen en familiehypotheken. Wij combineren onze financiële deskundigheid met de persoonlijke benadering van een familiebedrijf. Dat betekent dat wij altijd tot het uiterste gaan voor onze klanten. Dat deze benadering succesvol is, blijkt uit het feit dat onze klanten blijven terugkomen voor financieel advies. Wij zijn graag jouw hypotheekadviseur!

Lees meer over ons

Wij werken met 50+ verschillende aanbieders*

 • Logo Syntrus
 • Logo Ing
 • Logo Nn 500x150
 • Logo Lloydsbank
 • Logo Allianz
 • Logos 500x150px10
 • Hypotheek Diensten
 • Logo Abnamro
 • Logo Rabobank
 • Logo Aegon
 • Tulp
 • Logo Robuust
 • Logo Munt
 • Logo Reaal Hypotheken
 • Logo Woonfonds
 • Logo Argenta

Altijd de beste deal: Die heb je eerder gehoord. Daarom leggen we graag uit waarom advies van De Rue Financieel Maatwerk beter uitpakt. En wat je eraan hebt. Echte aandacht voor de klant maakt ons bedrijf uniek in de financiële sector. Kwaliteit en ervaring stellen ons in staat optimaal op je wensen in te spelen.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Telefoon 0598 630815


Van Beresteijnstraat 5
9641 AA Veendam

Postbus 88
9640 AB Veendam