• De Rue Financieel Maatwerk

Hypotheekadviseur Veendam

Welkom bij De Rue Financieel Maatwerk Veendam

Als je op zoek bent naar een hypotheekadviseur in Veendam, dan ben je bij De Rue Financieel Maatwerk aan het juiste adres. Wij geven je hypotheekadvies in de breedste zin van het woord en begeleiden je graag naar de hypotheek die het beste bij je past. Maatwerk!

Neem contact met mij op >

Persoonlijke aanpak: naar de beste hypotheek

Als je in Veendam bent geweest, ken je ons kantoorpand aan de Van Beresteijnstraat 5 waarschijnlijk wel. Wij zijn een familiebedrijf in hypotheekadvies en andere financiële zaken. Vanuit onze visie als familiebedrijf hanteren onze hypotheekadviseurs altijd een persoonlijke aanpak: wij willen namelijk echt de beste hypotheek voor jou vinden, voor nu én de lange termijn. Deze aanpak vanuit het familiegevoel, een gevoel van betrokkenheid, onderscheidt ons van veel andere hypotheekadviseurs. Het zijn vaak de kleine details die een groot verschil maken: Net even wat langer doorzoeken en net dat stapje extra, waardoor je betere hypotheekvoorwaarden hebt.

Wil je kennismaken met ons team? Lees meer over ons team van bevlogen medewerkers.

Ons hypotheekadvies

De meeste Nederlanders praten niet graag over financiën. Dat is iets persoonlijks. Daarom moet je een hypotheekadviseur volledig kunnen vertrouwen. Wij snappen dat als geen ander en nemen dat bijzonder serieus. Of wij erin slagen om het vertrouwen dat mensen ons geven waar te maken? Dat blijkt uit de resultaten: mensen in Veendam en omstreken blijven bij ons terugkomen voor hypotheekadvies. Zelfs de volgende generaties! Dat overtuigt ons ervan dat we op de goede weg zijn.

Wat kun je verwachten van je hypotheekadviseur in Veendam?

Ons hypotheekadvies is gebaseerd op een aantal belangrijke pijlers:

 1. Persoonlijke begeleiding
 2. Opleiding & training
 3. Ervaring
 4. Kennis van de markt
 5. Oplossing op maat
 6. Financieel advies

Om te beginnen krijg je na een kennismakingsgesprek een eigen adviseur, zodat je weet bij wie je altijd terecht kunt. Omdat we in Veendam zitten, zijn we altijd dichtbij. Onze adviseurs zijn hoog opgeleid en hebben jaren ervaring. Je kunt er dus blind op vertrouwen dat je het beste hypotheekadvies krijgt. Wij hebben kennis van de markt en hebben toegang tot alle geldverstrekkers, of het nou gaat om grote partijen als de Rabobank en ING of juist een onbekendere partij: in totaal maken we gebruik van meer dan 50 aanbieders! Overigens, wij werken niet voor deze partijen; wij werken voor jou, om jou de beste hypotheek te bezorgen.

Omdat wij goed weten wat we doen, kunnen we zeggen dat jouw hypotheek een 99% slagingskans heeft. Als wij denken dat het mogelijk is, dan gaan wij ervoor. We gaan door totdat het lukt. En als kers op de taart doen we dit voor de laagst mogelijke kosten. Uiteindelijk levert het advies van een deskundige hypotheekadviseur je geld op!

Ons stappenplan

Wij werken in grote lijnen met drie fases:

 1. Hypotheekwensen in kaart brengen
 2. Op zoek naar de beste hypotheek voor jou
 3. Hypotheekaanvraag

Wij leveren maatwerk als het gaat om het vinden van de beste hypotheek. Meer weten over ons hypotheekadvies?

Andere financiële diensten

Natuurlijk zijn we niet alleen de beste hypotheekadviseur van Veendam. Naast hypotheekadvies, helpen we klanten ook aankoopbegeleidingschadeverzekeringenkredietenfamiliehypotheken en pensioenen. Je kunt bij ons terecht voor bijna alle soorten van financieel advies.

Koffie staat klaar

Wil je eerst kennismaken met (hopelijk) je toekomstige hypotheekadviseur in Veendam? Loop dan eens binnen in ons kantoor aan de Van Beresteijnstraat 5 in Veendam. De koffie staat klaar! Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen: 0598 630815. Wil je liever dat wij contact met je opnemen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactfomulier in. We horen graag van je!

Wij werken met 50+ verschillende aanbieders*

 • Logo Reaal Hypotheken
 • Logo Allianz
 • Logo Rabobank
 • Logo Ing
 • Logo Nn 500x150
 • Logo Abnamro
 • Logo Aegon
 • Logos 500x150px10
 • Logo Munt
 • Hypotheek Diensten
 • Tulp
 • Logo Woonfonds
 • Logo Robuust
 • Logo Syntrus
 • Logo Lloydsbank
 • Logo Argenta

Altijd de beste deal: Die heb je eerder gehoord. Daarom leggen we graag uit waarom advies van De Rue Financieel Maatwerk beter uitpakt. En wat je eraan hebt. Echte aandacht voor de klant maakt ons bedrijf uniek in de financiële sector. Kwaliteit en ervaring stellen ons in staat optimaal op je wensen in te spelen.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Telefoon 0598 630815


Van Beresteijnstraat 5
9641 AA Veendam

Postbus 88
9640 AB Veendam