Kwaliteit (vervolg)

5. Persoonlijk advies
De Rue Financieel Maatwerk geeft persoonlijk advies en komt daarom bij voorkeur bij u thuis. Dat is doorgaans de beste plaats voor maatwerkadvies. Een andere locatie kan betekenen dat niet alle bescheiden voorhanden zijn, of dat uw privacy niet gewaarborgd is.

6. Actuele informatie
De Rue Financieel Maatwerk is dankzij diverse digitale informatiebronnen altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

7. Vaste contactpersoon
Omdat gebleken is dat het veel voordelen heeft, krijgt u bij De Rue Financieel Maatwerk uw "eigen" adviseur. U kunt dus bellen en mailen met uw eigen "financiële sparringpartner". Indien u wilt, kan op het moment dat het u beiden schikt, een afspraak gemaakt worden. Afhankelijk van de ondersteuning die u nodig heeft, kunt u ook contact opnemen met een van de gediplomeerde adviseurs op ons kantoor. Deze "dames van kantoor" zijn bij De Rue Financieel Maatwerk goed opgeleide "vraagbaken". Zij vormen ook de schakel tussen u en uw bank of verzekeraar.

8. Financiële zekerheid
De adviezen van De Rue Financieel Maatwerk zijn verzekerd met een zeer goede dekking voor beroepsaansprakelijkheid. Indien u financiële schade lijdt als gevolg van fouten, geeft deze verzekering u extra zekerheid.

9. Onpartijdige klachtafhandeling
Mocht u toch een klacht hebben over De Rue Financieel Maatwerk, dan horen wij dat graag van u. Wij zullen dan al het mogelijke doen om ervoor te zorgen dat u weer tevreden bent. Kunnen we dat niet, dan kunt u zich wenden tot de onpartijdige geschillencommissie, van KiFiD, het onafhankelijke Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

10. De kracht van het familiebedrijf

Dit kwaliteitskenmerk hoeven we u niet uit te leggen.

<<Terug

Hypothecaire planning

Een standaard hypotheekadvies is meestal een momentopname. Hypothecaire planning gaat verder dan alleen de laagste rente van het moment. Een hypothecair planner maakt een complete doorrekening van alle kosten en bepaalt dan de meest voordelige oplossing.

meer
Hypotheken
Pensioen
Verzekeringen
Kredieten