Hypotheken

Voor een hypotheek kunt u natuurlijk naar uw bank gaan. Dan krijgt u een hypotheek van uw bank. Maar zouden de rentes en voorwaarden elders niet beter kunnen zijn? De Rue Financieel Maatwerk vergelijkt alle aanbieders, dus ook uw bank, met elkaar. De Rue Financieel Maatwerk komt bij u thuis, zodat uw wensen in de privacy van uw eigen woning besproken kunnen worden. Bovendien heeft u thuis alle documenten die van belang kunnen zijn, bij de hand. Dat helpt bij het realiseren maatwerk.

Uw advies wordt samengesteld door onze Erkend Hypothecair Planner en Erkend Hypotheekadviseurs. Er wordt rekening gehouden met uw eigen plannen en wensen. Bovendien worden de beste voorwaarden van dat moment uit de markt gehaald. Deze meerwaarde kunt u van uw bank of verzekeraar niet verwachten. De Rue Financieel Maatwerk zorgt voor maatwerk en kiest nooit voor een standaard oplossing.

Bent u tevreden met uw bank of verzekeraar? Ook dan kan De Rue Financieel Maatwerk u van dienst zijn en blijft u toch klant bij uw vertrouwde adres. Samen met u kan dan gekeken worden naar de beste combinatie van producten, afgestemd op uw wensen.

Waarom is "onafhankelijk hypotheekadvies" beter?

Banken en verzekeraars behartigen alle hun eigen belangen. Dat zal niemand verbazen. Bij het maken van de ideale match tussen u en het enorme productaanbod, zal De Rue Financieel Maatwerk zich daarom niet laten leiden door het belang van welke aanbieder maar ook. Objectief vaststellen wat bij ú past, kan alleen als De Rue Financieel Maatwerk volledig aan uw kant staat.

De Rue Financieel Maatwerk adviseert in úw belang.

Ú bent opdrachtgever en niet de geldverstrekker. Hypotheken worden door De Rue Financieel Maatwerk daarom afgesloten zonder een cent provisie van banken of verzekeraars. Hierdoor is objectief advies mogelijk en krijgt u het beste uit de markt. Daardoor zijn uw lasten het laagst. Want wie, denkt u, zou uiteindelijk de provisie moeten betalen?

>>meer

Hypothecaire planning

Een standaard hypotheekadvies is meestal een momentopname. Hypothecaire planning gaat verder dan alleen de laagste rente van het moment. Een hypothecair planner maakt een complete doorrekening van alle kosten en bepaalt dan de meest voordelige oplossing.

meer
Hypotheken
Pensioen
Verzekeringen
Kredieten