Onafhankelijk advies

Waarom zou u kiezen voor een onafhankelijk adviseur? U kunt toch ook naar de bank op de hoek? Of bellen met uw verzekeraar? Verwacht u dat uw bank u vertelt waar de rentes en voorwaarden beter zijn? Heeft uw verzekeraar een adviseur die bij u thuis komt? Heeft uw bank of verzekeraar de beschikking over een erkend hypothecair planner of erkend hypotheekadviseur?

In offertes staat vaak het antwoord. Er wordt dan aangegeven dat het voorstel geen advies betreft. Het is dan een standaard oplossing en geen maatwerk.

Bent u tevreden met uw bank of verzekeraar? Ook dan kan De Rue Financieel Maatwerk u van dienst zijn. Samen met u kan gekeken worden naar de beste combinatie van producten, afgestemd op uw wensen.

Waarom is "onafhankelijk advies" beter?

Banken en verzekeraars behartigen alle hun eigen belangen. Dat zal niemand verbazen. Bij het maken van de ideale match tussen u en het enorme productaanbod, zal een goede adviseur zich daarom niet laten leiden door het belang van welke aanbieder maar ook. Hij of zij werkt namelijk voor ú. Objectief vaststellen wat bij ú past, kan alleen als de adviseur volledig aan uw kant staat. Hoe doet De Rue Financieel Maatwerk dat?

De Rue Financieel Maatwerk werkt echt onafhankelijk?
De Rue Financieel Maatwerk heeft geen belangen bij financiële instellingen en adviseert in úw belang. Ú bent opdrachtgever. Dit blijkt uit de wijze van belonen. Hypotheken worden afgesloten zonder een cent provisie van banken of verzekeraars. Hierdoor is objectief advies mogelijk en krijgt u het beste uit de markt. Daardoor zijn uw lasten het laagst. Want wie, denkt u, zou uiteindelijk de provisie moeten betalen?

Hoe weet ik zeker dat ik onafhankelijk financieel advies krijg?
Een goed intakegesprek leidt bij De Rue Financieel Maatwerk tot "excellent advies", de officiële term in de branche voor advies dat volledig op de klant is toegesneden. Zo'n advies voelt aan als een passende handschoen; u weet wat u eraan heeft. Transparantie in de voorgerekende kosten maakt verder duidelijk dat de geadviseerde maatschappijen geen invloed uitoefenen via provisiebetaling.

Het adviesrapport van De Rue Financieel Maatwerk levert dus controleerbaar de waarborg voor onafhankelijkheid

Hypothecaire planning

Een standaard hypotheekadvies is meestal een momentopname. Hypothecaire planning gaat verder dan alleen de laagste rente van het moment. Een hypothecair planner maakt een complete doorrekening van alle kosten en bepaalt dan de meest voordelige oplossing.

meer
Hypotheken
Pensioen
Verzekeringen
Kredieten